Logo_Familie-Bak-com

Happy birthdays

Jazeker je leest het goed het is meervoud, want het is in huize Bak in Thailand drie dagen achter elkaar feest. Peter, Tatjana en Pimpa zijn 11, 12 en 13 juni jarig. Natuurlijk hebben we het gevierd, want vorig jaar konden we door omstandigheden niet bij elkaar zijn, want toen zaten Chester en ik aan het sterfbed van mijn vader.

We hebben elkaar cadeautjes gegeven, voor elkaar gezongen, en samen taart gegeten. Chester en Pim hadden voor Peter en mij kleine cakejes met kaarsen erop meegenomen. Wij moesten ze natuurlijk uitblazen, maar dat ging niet. Chester en Pim lagen in een deuk, want het waren kaarsjes die niet uitgaan, althans ze lijken uit te gaan, maar gaan dan meteen weer aan. Stelletje grapjassen.

We hebben ook bij Pim haar pleegouders gegeten samen met Pim haar eigen familie en een paar vriendinnen. Het was een gezellige boel en heerlijk eten.
Peter en ik werden ook door onze collega’s verwend met taart ook daar mochten we de kaarsjes uitblazen, maar deze gingen gelukkig in één keer uit.

   

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »