Logo_Familie-Bak-com

Steun Ons

Denkt u bij het lezen van deze website: ”Daar wil ik ook graag aan meehelpen!” dan kan dat! Daarvoor hoeft u niet te verhuizen naar Thailand; u kunt al van grote betekenis zijn door onderdeel te worden van onze vriendenkring en betrokken te zijn bij ons werk.

Elke twee maanden komt er een Fanmail (nieuwsbrief) uit met informatie over ons dagelijks leven, het meisjeshuis de Schuilplaats en actuele gebedspunten. De Fanmail kunt u aanvragen via deze website of bij het secretariaat.

Zou u regelmatig voor ons en de Schuilplaats willen bidden?

Het werk doen wij op vrijwillige basis, waardoor wij (Peter en Tatjana) volledig afhankelijk zijn van giften. Wij krijgen ondersteuning via onze kerk (ongeveer 20%) en leven voor de rest van giften van familie, vrienden, kennissen en mensen die ons werk een warm hart toedragen.

Zou u ons ook financieel willen ondersteunen, per maand, per kwartaal, per jaar of eenmalig?

Door een financiële gift kunt u het werk wat wij mogen doen ondersteunen en maakt u het daardoor mogelijk dat wij ook de komende jaren veel kunnen betekenen voor de meisjes in de Schuilplaats.

U kunt uw giften overmaken naar Stichting Light for Asia onder vermelding van “Project Thailand”. Deze stichting heeft een ANBI-status, uw giften zijn daarom belasting aftrekbaar.

Stichting Light for Asia
NL70 RABO 0126 9283 39
Onder vermelding van “Project Thailand”