Logo_Familie-Bak-com

Aardbeien plukken

Nadat alle meisjes en de ‘moeders’ allemaal in quarantaine moesten omdat er een paar onder ons Corona hadden gekregen was iedereen enorm blij dat die tijd voorbij was. We konden weer naar buiten, ondanks dat we nog steeds proberen om contact met grote groepen mensen te vermijden. Wat kun je doen als uitje met de meisjes? Het mooie was dat er een aanbod kwam van iemand die we kennen. Deze familie verbouwd aardbeien in het koude seizoen en aangezien het seizoen ten einde loopt wilden zij heel graag onze meisjes en de ‘moeders’ de kans geven om aardbeien te komen plukken. De rit erheen was 2 uur rijden, maar wat was het prachtig. Vervolgens alle blijde gezichtjes van de meisjes die aardbeien mochten plukken. Het was echt de moeite waard.

De moeders hadden gezorgd voor een picknick lunch. We wilden naar een mooie plek om te eten en wilden daarna door om een mooi uitzichtpunt te bekijken. Om naar die picknickplek te komen moesten we off-road een berg op, dit was een uitdaging voor de auto’s en de chauffeurs. Sommigen vonden het geweldig en anderen vonden het eng. We kwamen met een deel van de groep boven en aten onze lunch op waarna we de prachtige wandeling naar de top zijn gaan maken. Vanaf daar keken we zo naar Laos, we stonden met recht op de grens.
Het was een geslaagd dagje uit met iedereen.

Kijk hier voor meer mooie foto’s van dit uitje, in de folder “Aardbeien plukken”.

   

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »