Logo_Familie-Bak-com

Eten en boodschappen doen

De laatste zaterdag van de maand eten we met alle gezinnen samen in de grote zaal. Heel gezellig om zo iedereen bij elkaar te zien, de drie gezinnen, met de moeders en de meiden die zelfstandig wonen. Elke keer heeft een ander huis de taak om te koken en dat is natuurlijk een heerlijke Thaise maaltijd. Er is tijd om gezellig te kletsen met elkaar en dat hoor je dan ook wel, het is een kakofonie van jewelste in de zaal waar een niet zo’n prettige echo in zit.

Na het eten gingen de volwassen meiden boodschappen doen, want ze hadden niet genoeg beddengoed. Dat deden ze samen met Tatjana. Het werd een gezellige middag en we kwamen thuis met meer dan we aanvankelijk dachten te moeten kopen. De meiden zijn blij met hun nieuwe aankopen en zijn meteen alles gaan wassen, zodat ze het zo snel mogelijk kunnen gaan gebruiken.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »