Logo_Familie-Bak-com

Op reis

Eind April werden de auto’s geladen met bagage van alle meisjes en staf om een paar dagen op reis te kunnen. We waren in totaal met 38 mensen. We gingen naar Chiang Mai, ongeveer drie en een half uur rijden bij ons vandaan. Helaas zijn ze druk aan de wegen bezig en duurt de rit daarom iets langer, maar het eindresultaat zou heel moeten zijn volgens de plannen. De eerste dag gingen we naar de dierentuin, dit is een grote dierentuin die steeds in ontwikkeling blijft. Dit keer konden ze wel het zeeaquarium zien en de panda’s, want twee jaar geleden was er stroomuitval waardoor ze er niet in konden.

Het was erg warm, ruim 40 graden, waardoor we graag ‘s middags de verkoeling van een winkelcentrum opzochten. De meisjes genoten ervan om lekker rond te snuffelen in verschillende winkels of om wat lekkers te kopen.

De volgende dag stond de koninklijke tuin op het programma, het was er prachtig. Vervolgens een soort rodelbaan in een attractiepark gedaan. Voor sommige was dit erg spannend, maar toen ze eenmaal gingen vonden ze het geweldig en was het een overwinning. Die middag gingen we naar een waterval om lekker af te koelen. Het was een mooie plek en de waterval had meerdere lagen waar gespeeld kon worden. Het was er wel enorm druk, want het vakantietijd en iedereen had het enorm warm en wilde even afkoelen. Maar dat kon de pret niet drukken.

De laatste dag gingen we naar een kerk en zongen als groep een lied, waarna we nog even langs een ander winkelcentrum gingen voordat we de terugreis aanvaarden. Al met al heeft iedereen enorm genoten en was het een geslaagde reis. Wij willen de sponsors enorm bedanken voor het mogelijk maken van deze mooie reis.

             

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »