Logo_Familie-Bak-com

‘Oud’ en ‘nieuw’

Ja jullie lezen het goed, “oud en nieuw”, maar dit gaat niet over het vieren van het nieuwe jaar hoor. Dit gaat om het weerzien met een oud-collega en het bijwonen van de bruiloft van een nieuwe collega.

In Thailand is er geen gelegenheid waar niet een goede maaltijd bij zit. Of je het nu hebt over een bruiloft, een begrafenis, een huis openen of het weerzien van een goede vriend of collega het hoort gepaard te gaan met een maaltijd. Dat is in Thailand geen straf, want ze weten hier heel goed wat lekker eten is.

De meisjes hebben allemaal hard meegeholpen om het bruiloftsfeest te organiseren. Ook had het huis waar deze collega werkt een dansje ingestudeerd om daar op te voeren. Ze waren begonnen toen men zich ineens afvroeg waar de bruid was, want nu moest zij het missen. Het werd al snel duidelijk dat dit de bedoeling was, want ook de bruid verscheen ten tonele om met de meisjes mee te dansen. Zij had dit samen met de meisjes bedacht en uitgevoerd, echt heel erg leuk.

Onze oud-collega woont al een aantal jaren in het buitenland met haar man. Nu zij weer even in de buurt was wilde ze graag alle meisjes en collega’s trakteren. Het was leuk voor iedereen, want Thai barbecue is een favoriet van iedereen, maar het was nog leuker voor degenen die onze oud-collega nog kenden van vroeger.

   

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »