Logo_Familie-Bak-com

Teambuilding

Eind augustus gingen we met alle collega’s op pad. We hoefden niet ver, maar het was wel fijn om niet op het werk te zijn, er echt even tussenuit en dat we airco hadden in het gebouw was een grote bonus. We hadden iemand uitgenodigd die we al langer kennen. Hij organiseerde het programma voor de dag en dat deed hij erg goed. Aan de hand van muziek, zingen, verhalen, sketches en spelletjes hebben we die dag veel mogen leren. Hoe ben je een goed team? Hoe kun je elkaar respecteren, positief denken, plezier hebben en je werk op een verantwoordelijke manier doen? Een belangrijk iets is dat je goed weet wat jouw taken zijn, wat er van jou verwacht wordt. Het is belangrijk om te weten wat het doel is wat je als team wilt bereiken, dat je begrijpt wat het bedrijf of de organisatie waar je werkt als doelstelling heeft. Ook je houding in het team, in je relaties met je collega’s is van groot belang. Dit is zomaar een greep uit wat we die dag mochten leren. We mochten ook een heerlijke lunch met elkaar genieten. Tijdens die lunch konden we met elkaar praten over andere dingen dan werk, wat echt leuk was. Na de lunch kregen we (ijs)koffie cadeau van een oud-collega die nu in Denemarken woont. Al met al zijn we dankbaar voor ons team en voor het feit dat we een geslaagde teambuilding dag hebben gehad.

We hopen dat we allemaal het geleerde in praktijk zullen brengen, zodat dit ook een positief effect zal hebben op de zorg voor de meisjes.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »