Logo_Familie-Bak-com

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren hebben, de monturen moeten zwart of neutraal van kleur zijn.
Nu je dit weet snap je wel dat de meisjes meteen hun haar willen kleuren zodra de zomervakantie begint. Ze kunnen dan bijna drie maanden genieten van een ander kleurtje, waarna ze het weer zwart moeten verven om weer naar school te kunnen gaan.

Het is leuk om te zien hoeveel plezier ze hebben aan het verven van hun haar. Vaak doen ze het bij elkaar of de moeders doen het voor hen. Daarna zijn ze super trots op hun nieuwe kleur en genieten ze er enorm van.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
Familie Bak

De eerste keer

Afgelopen maand gingen Chester en Pimpa twee nachtjes weg en mocht Saoirse voor het eerst bij opa en oma logeren. Gelukkig was het in het weekend, waardoor Peter en ik

Lees Verder »