Logo_Familie-Bak-com

Verjaardagsverrassing

Zomaar uit het niets ontvingen we een mail via onze website. De mail was afkomstig van PSL United, de internationale fanclub van Park Seo Jun. Maar wie is die Park Seo Jun eigenlijk? Nou, daar kwamen we snel achter door even het internet op te gaan. Hij is namelijk een beroemde Zuid-Koreaanse acteur, bekend om zijn hoofdrollen in verschillende televisieseries. Zijn naam zei ons niet zoveel, maar als je zijn naam noemt in Thailand, dan kent bijna iedereen hem, vooral de jongeren. De meisjes begonnen zelfs te gillen en juichen toen ze zijn naam hoorden, want ze zijn allemaal fan van hem.

Hoe dan ook, de fanclub nam contact met ons op omdat 16 december de verjaardag is van Park Seo Jun, en ze wilden ons de gelegenheid geven dit met alle meisjes te vieren. Ze wilden elk meisje een paar schoenen geven, van het merk Skechers, en ons een feest laten houden om de verjaardag van Park te vieren. Dus eerst moesten we van alle meiden de schoenmaat opnemen en doorgeven, zodat de schoenen besteld konden worden. Op de dag dat de schoenen geleverd werden, hielden we een feestje met versieringen, taart en pizza. We hadden zelfs een banner waarop Park Seo Jun stond afgebeeld met Skechers-schoenen aan. Het feest was fantastisch; de meisjes waren dolgelukkig met hun nieuwe, luxe Skechers en vonden het heerlijk om samen te kletsen over die beroemde acteur.

       

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »