Logo_Familie-Bak-com

Wat doe jij in je vakantie

Zomervakantie, heerlijk, eindelijk even geen school en huiswerk. Even rustig aandoen en ook leuke dingen doen. De meisjes hebben genoten van bezoek uit het buitenland. Ze hebben samen allerlei creatieve activiteiten en spelletjes gedaan, zijn zelfs een dagje uit geweest . Daarnaast vonden sommigen het leuk om hard mee te helpen met het werk aan de keuken en de afvoerput: puin scheppen en afvoeren. Anderen speelden liever een spelletje, gingen sporten of tv kijken. Al met al was het een goede periode om even tot rust te komen en andere dingen te doen.

Half mei zullen alle meisjes weer naar school gaan. Een nieuw schooljaar, een hogere klas of zelfs een nieuwe school met allemaal nieuwe klasgenoten, docenten en leerwegen. Dus een spannende tijd. Alle uniformen en schoenen moeten weer in orde gemaakt worden of zelfs nieuw gekocht worden, ook moeten alle kinderen zijn aangemeld voor het nieuwe schooljaar en de schoolkosten betaald worden. Al met al een drukke tijd voor de ‘moeders’ en de meisjes, maar dat gaat tussen de heerlijke ontspanning door, dus dat komt helemaal goed.

             

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »