Logo_Familie-Bak-com

Buiten

Chester was op school aan het helpen met het geluid en de lichten voor een musical. De avond van de opvoering zag Chester ineens een hele donkere lucht aankomen. Ervaring heeft hem helaas geleerd dat dat kan resulteren in een ongelooflijke natte boel in de zaal, omdat daar nog geen ramen in zitten en dat is niet grappig. Ze hadden mazzel, de storm draaide om de school heen en gaf geen last.

Onderweg naar een afspraak kwamen Peter en ik een auto tegen met “Born in Amsterdam raised in the world”. Nu missen wij het bier niet hoor, maar als je Amsterdam leest, dan kan het niet anders dan dat wij aan Nederland denken en aan iedereen die we missen.

Onze tuin was net gemaaid en van onkruid ontdaan en toen kreeg ik een mooie foto ervan. Hoe wij de planten groen weten te houden en dus in leven, is mij een vraag, maar de regen helpt zeker goed mee. 

We hebben net onze patio opgeknapt, want wortels van grote palmachtigen sloopten het beton. We hebben behoorlijk wat werk gehad om het weer netjes te krijgen, maar het resultaat mag er zijn. We kunnen er nu weer van genieten.

De volgende storm diende zich aan toen we op een avond met de meisjes samen waren. Er was een hele harde knal en ik schrok me helemaal wild. Later bleek dat er een deur was dicht geknald door de wind ipv een onweersklap.

Dit soort weer geeft altijd een kick, want je weet nooit hoe het zich zal ontwikkelen. De ene keer is het enorm heftig en is er in de buurt heel veel schade en de andere keer valt het mee, maar je moet met het ergste rekening houden.

Fijn als er een kat op je voetenplank van je brommer pist, dat stinkt echt vreselijk. Maar dat is wel HET moment dat eindelijk die brommer een keer schoongemaakt wordt. Chester heeft zijn brommer weer laten blinken alsof hij hem net gekocht heeft.

         

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »