Logo_Familie-Bak-com

Een weekendje weg

Net voordat het Thaise nieuwjaar zou beginnen zijn wij samen met onze vrienden en hun kinderen lekker een weekendje naar Chiang Mai geweest. Onze vrienden hadden een huis via Airbnb gevonden met een zwembadje. Heerlijk een zwembad, want het is in april hoog zomer. In een zwembad kun je even lekker afkoelen en voel je de hitte niet zo erg. We hebben veel spelletjes gedaan, het winkelcentrum bezocht voor de meiden om wat leuke dingen te scoren en we zijn naar een Night Safari geweest. We verwachtten er niet al teveel van, maar wilden het wel graag een keer gezien hebben. Het viel ons heel erg mee, er was meer te zien dan we hadden verwacht en het was ook mooi. Ze hadden ook dierenshows en we reden met een elektrische tram door het park om zo de dieren te kunnen zien in hun leefomgeving. We dachten ook dat we met een uurtje klaar zouden zijn, maar dat was ook niet het geval, het was echt waar voor ons geld. Door de hele situatie rondom corona en doordat wij Thaise rijbewijzen hebben en de meiden op een internationale school zitten mochten we er tegen een mooie korting in.
Het was jammer dat het weekend zo snel voorbij was, maar het was maar goed ook, want ze zouden de provinciegrenzen dicht gaan gooien vanwege een nieuwe uitbraak van Corona. Wij waren net op tijd terug in Chiang Rai.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »