Logo_Familie-Bak-com

Even bijtanken

Zoals jullie hebben kunnen lezen in het vorige stukje was er een team van Art for All. Het team verbleef bij ons thuis wat heel gezellig was. Nadat het kamp bij ons klaar was hebben wij het team naar Chiang Mai gebracht om ze daar aan vrienden van ons over te dragen, want ook bij hun mochten zij een geweldig kamp voor kinderen in de bergdorpen geven.

Peter en ik maakten van de gelegenheid gebruik om een paar nachtjes in Chiang Mai te blijven. Het guesthouse waar we verbleven was een nieuwe plek voor ons en had zelfs een klein zwembad. Dat was ontzettend fijn, want de temperaturen zijn hier momenteel rond de 40 graden. Verder hebben we ons vermaakt met uitrusten, shoppen, lekker eten, avondmarkt bezoeken, puzzelen en films kijken. Het was goed om er een lang weekend van te maken en even vrij te nemen.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »