Logo_Familie-Bak-com

Goede herinneringen

Het nieuwe jaar is alweer begonnen, maar wij kijken terug op een gezellige drukke decembermaand. Opa en oma Bak waren bij ons en naast het kerst vieren op school, in de kerk en met alle staf en meisjes van De Schuilplaats hebben wij thuis samen met opa en oma ook kerst gevierd.

We hebben ook heerlijk uitstapjes gemaakt, onder andere een bergrit naar Doi Mae Salong.alt Het was prachtig. Er zijn daar veel theeplantages en natuurlijk stopten we onderweg voor een bakkie. We mochten daar verschillende soorten thee proeven en ruiken in kleine theekopjes. Het was erg koud daar boven en de warmte van zo’n theekopje was erg welkom voor onze koude handen. Opa en oma hadden geen last van de kou, zij vonden het gewoonweg een heerlijk temperatuurtje. Maar wij inmiddels al half Thai en volledig geacclimatiseerd aan het klimaat vonden het erg koud.

Naast de uitstapjes hebben we ook vele spelletjes gespeeld en vooral veel geklaverjast. Chester vindt dat spel maar niets en verkoos monopoly boven klaverjassen. Jeremy en Nathan zijn onder het toeziend oog van opa en oma al aardig goed geworden in het spel en vinden het helemaal geweldig. Ze kijken nu al uit naar ons verlof komende zomer waarin zij een heleboel spelletjes hopen te spelen met opa en oma Bak.

       

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »