Logo_Familie-Bak-com

Hier dan weer een bericht van ons vanuit Thailand

Voor sommige is dit oud nieuws maar voor degene die het nog niet wist hier even een terugblik over de afgelopen tijd.

Op dit moment verblijven we op de basis van YWAM ( jeugd met een opdracht) waar we een grote kamer voor onszelf hebben. Het lijkt wel of we op een luxe camping zitten, de bedden zijn erg goed en het eten wordt doordeweeks voor ons gekookt en is erg lekker.
De jongens hebben hun eerste week op school gehad en leren in een hoog tempo engels, want dat is het vak wat ze hoofdzakelijk krijgen. Verder hebben ze gym, muziek, kunst en kookles en hierdoor leren ze al aardig hun schoolgenootjes kennen.
We zullen ook 4 uur in de week op school gaan helpen om de schoolkosten te verlagen, dit houd op dit moment bibliotheekwerkzaamheden in, later kunnen we kijken waar we nog meer ingezet kunnen worden.
We hebben ook al een “nieuw” huis vlakbij de schuilplaats en hebben daar nu de tijd voor gehad om al onze spullen weer in te ruimen. Het is een leuk huis met een flinke ommuurde tuin , waar de jongens lekker in kunnen spelen.
We zijn vanaf zondag 21 januari bezig met de DTS opleiding . We hebben oppas voor de jongens als we les krijgen, het zal een mooie tijd zijn waarin we getraind zullen worden en veel nieuwe dingen zullen leren.
dit zullen we nodig hebben om straks in de praktijk mee aan de slag te kunnen gaan.

Meer Recent Nieuws

Familie Bak

Tok tok tok kwak kwak kwak

De buren verderop hebben een grote tuin, met veel fruitbomen, een groentetuin en een ren met kippen en eenden. Elke dag zijn zij in de tuin te vinden om alles

Lees Verder »
De Schuilplaats

Noodgeval

Wat als je iemand bewusteloos op straat ziet liggen? Of als je een ongeluk ziet gebeuren en er zijn gewonden? Wat doe jij dan? Kun je helpen? Ben je in

Lees Verder »
Familie Bak

Lasagna ala Peter

Al een hele tijd geleden, ja al zeker twee jaar geleden, hadden wij het leuke idee opgevat om lasagna ala Peter te maken voor de meisjes. We hadden extra grote

Lees Verder »