Logo_Familie-Bak-com

Ons thuis of een werkplek

In de afgelopen periode leek ons huis wel een naaiatelier en een pakhuis. Ik (Tatjana) werk wel regelmatig thuis in ons kantoor, omdat veel van mijn werk op de computer gedaan moet worden. Maar de laatste tijd werkte Peter ook veel thuis, doordat hij kussens voor alle houten banken en stoelen van de huizen en de stafkamers ging maken. Eén slaapkamer werd gebruikt om het polyether op te slaan. Eerst werd het polyether op maat gemaakt, waarna de binnenhoezen genaaid werden. Daarna werden de buitenhoezen gemaakt. Erg leuk om te zien dat Peter nog stofferen kan. Dit heeft hij in zijn opleiding geleerd, dus erg lang geleden.
Vervolgens kreeg ik een opdracht om bestellingen van verpakte Koreaanse etenswaren te doen. Deze kwamen niet allemaal tegelijk binnen, doordat het bij verschillende bedrijven vandaan kwam. De koelkast, de vriezer en een volledig bureau werden gevuld, totdat alles er was. Toen nog een poster maken voor de foto’s die ik moest maken terwijl de producten namens de sponsor werden uitgedeeld in de Schuilplaats.
Zowel Peter als ik zijn klaar met onze opdrachten, dus ons huis ziet er nu weer opgeruimd uit, heerlijk.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »