Logo_Familie-Bak-com

School en Gouden Driehoek

Vandaag komt Christine ons halen om naar de Internationale school te gaan, we zijn mooi op tijd en het gesprek gaat heel vlot, is goed te volgen en geeft een duidelijk beeld van hoe de school werkt en wat ons te wachten staat. Het is een school waar de bijbel voorop staat, de klassen klein en direct plaats, zodat de jongens geen schoolverzuim hebben.
Het schoolhoofd geeft aan dat de boys het eerste deel voor alleen maar engelse les op school zijn en dat daarbij evt. de extra vakken nog wel aan bod komen, zodat ze daar ook verder in kunnen komen. Deze school gaat tot de 12e graad en bied dus tot ongeveer hun 18e onderwijs.

Als we klaar zijn gaan we met de jongens nog iets leuks doen, we gaan via een binnenweg naar de Golden Triangle, waar we met een boot nog even naar Laos gaan om daar ongeveer een 15 minuten rond te lopen.
We zijn met Nathan en Jeremy want Chester had geen zin en wou graag met de auto mee.
Dit kon want Christine ging verder met de auto terwijl via het water naar de uiteindelijke Gouden Driehoek te gaan.
Hier gaan we nog even shoppen en willen de kids iets voor onze trouwdag kopen, dit lukt en voor de kids kopen we t-shirts over Thailand.
Als we naar de uitkijk gaan komen we nog een winkeltje tegen met katoenen korte broeken, hier sla ik mijn slag en koop er meteen drie want het blijkt dat je gewoon elke dag schone kleren aan moet.
Onderweg besluiten we om pizza met de kids te gaan eten omdat er op de huizen geen eten meer is, we zijn gewoon te laat thuis.

Als we thuis zijn vinden de jongens het leuk als we met zijn allen op bed verder gaan lezen in het boek 101 dalmatiërs, dit doen we.
Om 20:45 uur is het bedtijd en gaan de jongens lekker slapen.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Een bijzonder kerstfeest

We mochten in de Schuilplaats kerstfeest vieren. Dit keer werd het op zondagochtend 18 december gehouden, waardoor meerdere oud-meisjes met hun gezinnen konden komen. Vaak werken zij op zaterdagen waardoor

Lees Verder »
Familie Bak

In volle verwachting

Velen van jullie weten al dat wij opa en oma gaan worden, want Chester en Pimpa verwachten half maart hun eerste kindje. Het is leuk om te zien hoe Pimpa

Lees Verder »
De Schuilplaats

‘Oud’ en ‘nieuw’

Ja jullie lezen het goed, “oud en nieuw”, maar dit gaat niet over het vieren van het nieuwe jaar hoor. Dit gaat om het weerzien met een oud-collega en het

Lees Verder »