Logo_Familie-Bak-com

Schoolreisje

Eerst gingen we 1 ½ uur rijden met een heleboel auto’s naar een plek waar boten waren en toen gingen we in groepen in de 2 boten.
We gingen over de rivier naar een Resort (een beschermd natuurpark met hotel) en daar gingen we naar een veld en daar hebben we simon zegt gespeeld en andere spelletjes.
Daarna gingen we handen wassen en in een rij om eten te pakken.
Toen we klaar waren gingen we meer spelletjes spelen en toe gingen we een zoekspel spelen we gingen b.v.b. een slangen vel, een slak, een dieren spoor. En dit was erg leuk.
Toen we klaar waren gingen we omkleden en zwemmen.
Na een lange tijd gezwommen te hebben gingen er we uit en namen we een snack.
Daarna gingen we checken of we alles hadden en toen gingen we weer met de boot terug naar de auto’s.
Toen gingen we weer 1 ½ uur rijden om naar school te komen. Tijdens de rit was er ook een jongen die moest overgeven en dat was niet zo leuk voor hem. En bijna iedereen had wel een gameboy bij zich dus we hebben ons niet verveeld die dag.
Toen we weer terugkwamen op school was het 5:00 Pm.
Maar onze pappie en mammie waren er nog niet dus konden we nog even gameboyen.

groetjes Chester

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »