Logo_Familie-Bak-com

Stichting vrienden van de familie Bak

…”Wie zal Ik zenden en wie zal er voor Ons gaan?” En ik zeide: “Hier ben ik, zend mij!”…

Jesaja 6:8

In december 2002 zijn Peter en Tatjana door God geroepen voor de zending. Wat dit concreet inhoudt weten ze op dat moment nog niet. Hun roeping was niet zomaar een droombeeld, een ideetje dat uit de lucht kwam vallen. Het was een heel duidelijke roep om iets anders te gaan doen met hun leven. De roeping werd meerdere keren bevestigd en zo volgde er een tijd van voorbereiding die gericht was op de inhoud van hun zendingswerk. Na 4 jaar staat het vast. Ze worden uitgezonden naar Chiang Rai in Noord Thailand om deel te nemen in het fantastische project: “De Schuilplaats”.

Stichting vrienden van de familie Bak

Omdat het werk op vrijwillige basis zal worden uitgevoerd zijn Peter en Tatjana volledig afhankelijk van giften. Dit is 1 van de redenen geweest om de “stichting vrienden van de familie Bak” in het leven te roepen.

Binnen deze stichting gaan Peter en Tatjana met hun drie zonen het project “De Schuilplaats” ondersteunen.

Lees hier meer over de stichting. Inmiddels is de naam van de stichting veranderd in Stichting Light for Asia.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »