Logo_Familie-Bak-com

Vakantie gevoel???

Het ultieme vakantiegevoel is voor iedereen anders, maar het is vooral anders bezig zijn en niet hoeven doen wat je normaal gesproken wel zou moeten doen. Voor ons is het vakantie gevoel ditmaal vooral niets doen en echt bijkomen van de eerste 7 maanden. Dit heeft lichamelijk en geestelijk best wel wat gevergd. Een nieuwe taal leren voor de kinderen en voor ons was het enorm bijschaven van de engelse taal. in de schoolbanken zitten, veel reizen en in een gemeenschap leven met veel verschillende culturen. Het wennen in een ander land, wat eerst vreemd was, maar steeds meer ons 2e thuis gaat worden.
We hebben gezwommen met de jongens bij een hotel hier in de buurt en we hebben gebowld en we zijn regelmatig te vinden in “De Schuilplaats” om daar de contacten te versterken. Tuinieren doen we veel en dat is ook hard nodig na 7 maanden achterstallig onderhoud. Hier zijn we voorlopig nog niet mee klaar, want de tuin is groot en het weer is niet om uren achter elkaar te werken, want daar is het te warm voor of het regent. Ook het bezoeken van vrienden en bekenden is iets wat erbij hoort en ook erg leuk is. Basketballen doen we nu elke dag in onze tuin, want dat was nog een cadeau van Chester zijn verjaardag en het hangt nu eindelijk. We maken er alleen gebruik van en we worden al echte prof spelers. De jongens bevestigen op dit moment van alles aan hun fiets zodat ze met veel lawaai door de wijk kunnen fietsen. Ook gaan ze wel eens vissen, maar de vangst is hier weinig tot niets, ook genieten we regelmatig van een leuke film met het hele gezin, terwijl we ons avondeten eten. Dit is voor de jongens het ultieme genot, want dat deden we eigenlijk nooit. Tja zelfs een moeder kan veranderen en gaan genieten van ongewoon leuke dingen!!!
Email bijwerken en brieven schrijven en ouders en vrienden contacten in NL, shoppen en voorbereiden voor het komende seizoen, dus helemaal luieren doen we niet.

Voor een ieder die dit leest een hartelijke groet en bedankt voor het bezoeken van onze site, Tatjana.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »