Logo_Familie-Bak-com

Voet op Nederlandse bodem

Het is November 2016 en wij zijn in Nederland. Het is koud en nat, maar we genieten. Slapen onder de warme dekens, maar met een koude neus boven de dekens, heerlijk gewoon. Dit is iets wat we in Thailand niet kennen. Buiten een wandeling of fietstocht maken in de mooie vlakke natuur zonder te zweten, dat is wonderlijk, want in Thailand zweet je al voordat je eraan begint.

Even op de koffie bij je familie of vrienden, samen feest vieren en heel veel mensen ontmoeten in de kerk en op de Open Huis dagen. We zijn dankbaar voor zoveel mensen die er om ons heen staan en die we nu weer even mogen zien en spreken. De eerste Open huis dag is geweest en het wa een enorm geslaagde dag, we hopen dat 26 november en 2 december net zo zullen slagen. Wees van harte welkom! Schroom niet, want dit is je kans!

Ook hebben we het eerste feest al achter de rug en de 2e staat voor de deur. Onze beide vaders (opa’s van onze jongens) zijn jarig en wel 75 en 80 jaar oud. Bijzondere leeftijden en het is geweldig om dit samen met hen en de familie te mogen meemaken.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »