Logo_Familie-Bak-com

Wat doen die jonge mannen nu

Een kleine update over de jonge mannen van de familie Bak. Want, zul je je afvragen, wat doen die in hun dagelijkse leven?

Jeremy is op dit moment 17 jaar en zit in 11th Grade van de Internationale school. Dit betekent dat hij hierna nog 1 jaar moet om af te kunnen afstuderen aan de High School. Jeremy is op dit moment aan het nadenken over wat hij als vervolgopleiding zou willen gaan doen. Dit valt lang niet mee! Het lijkt erop dat hij een opleiding in de techniek wel ziet zitten. Komende zomer gaat hij een aantal verschillende opleidingen en scholen bezoeken om zo een indruk op te doen van wat het in gaat houden. Op de foto is Jeremy samen met Peter bezig aan een opdracht voor Science.

Nathan gaat lekker op school, vermaakt zich goed in zijn klas, waar alleen maar jongens in zitten. 🙂 Voetbal is zijn grote passie! Hij zit op een lokale voetbalclub en traint elke zaterdag. Nathan vindt het ook leuk om gids te zijn, dus als je op bezoek komt in Thailand dan weet je wie je vragen kunt om een dagje uit te gaan. Hij weet inmiddels al heel veel en kan een aardig woordje Thais. Onze laatste gasten kunnen ervan getuigen dat Nathan een prima gids is.

Chester studeert in Chiang Mai de DTS. Dit is een bijbelschool met theorie en praktijk. Hij zit in een groep van 9 studenten met 7 verschillende nationaliteiten.

 Hij heeft het enorm naar zijn zin. De theorie fase duurt nu nog maar 5 weken en dan begint de 7 weken durende praktijkfase. Chester gaat met de helft van de groep naar Nepal.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »