Logo_Familie-Bak-com

Weer naar huis

Nadat we twee maanden in Nederland door hadden gebracht vanwege het ziek zijn en overlijden van mijn (Tatjana) vader gingen we begin augustus weer naar huis. Helaas konden we niet in 1x door, want Thailand heeft nog steeds de verplichting om 14 dagen in quarantaine te moeten vanwege Covid-19. Zodra we aankwamen in Thailand werden we gecontroleerd en in een busje naar het hotel gebracht waar we zouden verblijven. Dit is een speciaal quarantaine ingericht hotel. Tja en wat doe je dan in die 14 dagen? Vooral heel veel NIETS, hahaha. Onze twee kamers waren geconnecteerd met een deur, die we naar eigen believen open of dicht hadden. We aten alle maaltijden samen, welke we elke dag via een menu moesten bestellen en op de kamer geleverd kregen. Verder deden we spelletjes samen, af en toe een beetje fitness, legpuzzels, sudoku’s en verder veel tv kijken. Chester en ik hadden de mazzel dat we ook werk om handen hadden doordat wij beiden veel online met de computer moeten werken. Ook hebben we samen gewerkt aan de eerste opzet van onze nieuwe website waar u nu dit stukje aan het lezen bent.

Toen we bij onze laatste coronatest negatief bleken mochten we eindelijk naar huis. Helaas lag het vliegverkeer en de bussen plat, waardoor we een auto moesten huren om vervolgens de ruim 800 km naar huis te rijden. Wat is het dan fijn als je met 3 chauffeurs bent om dit af te wisselen. Door dit alles was het nog fijner om eindelijk thuis aan te komen. Home Sweet Home!

       

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »