Logo_Familie-Bak-com

Vakantie en stilzitten

Dat is dus echt niets voor Peter. Als Peter maar iets kan doen dan is hij tevreden. We zijn naar de provincie Naan gegaan, wat een hele groene natuur heeft in een berg setting. We hebben uren gereden op en af de bergen. Soms reden we door de wolken zo hoog zaten we. Het was er prachtig. We hebben een grot bezocht, weverijen gezien, een wel 150 jaar oud houten huis en veel spelletjes gedaan.

De tweede week kwamen we vrienden tegen toen we in Chiang Mai waren. Tussen neus en lippen door kregen we een uitnodiging om hen op te zoeken in het bergdorp waar zij wonen en werken. Jaren terug hebben we dit ook gedaan en de herinnering daaraan maakte dat er meteen JA gezegd werd. We hebben een paar heerlijke dagen met elkaar gehad, veel gelachen, spelletjes gedaan, serieuze gesprekken gevoerd en natuurlijk gewerkt. Peter en Nathan hebben geholpen met een bouw –en verfproject en ik mocht helpen de kippenpoten schoonmaken. Ja, levende kippen die vieze poten hadden vanwege de natte grond. Ze hadden een soort klei klompjes aan hun voeten. De 1 moest de kip vasthouden en de ander probeerde de pootjes schoon te maken.

Eigenlijk wilden we allemaal wel dat we nog wat langer konden blijven, maar zoals gezegd: “Er is een tiet voan kommen en een tiet voan goan.”

We zijn dankbaar voor vrienden!

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »