Logo_Familie-Bak-com

Creatief bezig zijn

Het gesprek tussen een ouder meisje en haar ‘moeder’ in Baan Phak Phing ging over een kruk van lege plastic flessen waar je echt op kunt zitten. Het meisje zei dat ze dacht dat dat niet mogelijk was, waarop haar ‘moeder’ uitlegde dat het echt mogelijk was. Zij besloten om samen zo’n kruk te maken om met eigen ogen te kunnen zien dat die flessen met elkaar sterk genoeg zouden zijn om zelfs een volwassen persoon te kunnen dragen. Zij gingen samen aan de slag, terwijl de anderen toekeken, een filmpje keken of een boek lazen. Heerlijk, zo’n ontspannen vrije middag.

Toen het project af was, ging het meisje heel voorzichtig zitten en was verbaasd dat de kruk haar hield. Later die dag kwam er een ‘moeder’ binnen die een stukje zwaarder was en die moest de kruk natuurlijk ook uitproberen. En ja hoor, ook zij kon er gewoon op zitten.

   

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »