Logo_Familie-Bak-com

Tuinieren

Tuinieren is niet onze hobby. Veel van ons erf is bebouwd of zeer onderhoudsvriendelijk, maar we hebben nog een klein stukje groen en hier en daar plantjes. We proberen zo goed en kwaad als het gaat daar iets moois van te maken en het ook zo te houden. We hebben op een paar plekken zelfs een sproeisysteem geplaatst om de plantjes regelmatig te voorzien van water.
Een paar jaar geleden hadden we een mooie boompje gevonden, maar het blijkt dat die na een jaar of drie afsterft. ☹ Dat was nou net niet wat we wilden. Na goed om ons heen te kijken zagen we een struik die goed is voor opvulling, er best leuk uitziet en lelijke muren van de buren kan afschermen. Peter is ze bij het tuincentrum gaan halen en ze zijn meteen in de grond gezet. Nu maar hopen dat het uiteindelijke effect naar ons zin is en het lang leeft.

     

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »