Logo_Familie-Bak-com

Waar blijft de tijd

“De tijd vliegt” zeggen we weleens. Of “Er zit maar 24 uur in een dag”. Zo zijn er nog wel meer uitspraken over de tijd. Dat je niet alles tegelijk kunt, is denk ik voor iedereen wel duidelijk. De meisjes brengen veel uren op school door, het zijn lange dagen, waarna ze ook nog huiswerk hebben. In het weekend hebben ze dan pas de tijd om hun was te doen en te strijken. Ook de jongste meisjes leren al vroeg om zelfstandig te worden. Natuurlijk gaat dit stapje voor stapje, maar het is wel gaaf om te zien dat ze al zelf kunnen strijken.
Als er daarna nog tijd over is, vinden ze het leuk om spelletjes te doen, muziek te maken, tv te kijken, te sporten of om lekker een boek te lezen. Ontspannen op welke manier dan ook is belangrijk voor iedereen.

Laatst hadden de meisjes meerdere vrije dagen en werd er in de buurt afval uit de berm opgeruimd. De ‘moeders’ doen dit met de meisjes om ze zo een stukje verantwoordelijkheid te leren voor hun woonomgeving en het mileu. En doordat ze het met elkaar doen hebben ze er zelfs nog plezier in ook.

Zo zie je maar, de meisjes zijn best wel actief in hun vrije tijd op wat voor manier dan ook.

     

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »