Logo_Familie-Bak-com

Een nieuw jaar

Een nieuw jaar, een nieuwe start! We kijken uit naar wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren. We hopen veel mooie en goede dingen.

In de maand december realiseer je je vaak ineens dat het jaar alweer bijna voorbij is en sta je vaak stil bij alles wat er in dat jaar gebeurt is. Sommige dingen wil je liever niet meer aan terugdenken, maar andere dingen zijn warme, leuke herinneringen, die je zou willen vasthouden of zelfs willen herleven.

We mochten in de Schuilplaats kerst vieren met een heel groot gezin. Alle meisjes en staf, de gezinnen van de staf, meisjes die nu volwassen zijn, maar vroeger in De Schuilplaats hebben gewoond, kwamen. Sommigen hebben nu ook een man en kinderen. Familie van de meisjes die nu bij ons wonen kwamen en buren van De Schuilplaats. Bij elkaar was het een flinke groep. We hebben enorm genoten van elkaar, van het besef waarom we kerst vieren, van het eten en van alle dans -en zanguitvoeringen van de meisjes en de staf.

Namens ons allemaal een heel gelukkig 2015 toegewenst!

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »