Logo_Familie-Bak-com

Even afkoelen

We kregen afgelopen maand een donatie om de meisjes te trakteren op een ijsje. Het duurde even voordat we gebruik maakten van dit cadeautje, maar toen het eenmaal zover was lagen de temperaturen over de 40 graden. De moeders namen de meisjes mee naar een ijssalon waar je niet alleen maar bolletjes ijs kunt krijgen, maar ook allerlei lekkere dingen erbij, waardoor het een echt feest wordt. Het was een gezellige boel daar in de ijssalon met zoveel meisjes en moeders tegelijk. Wat is het heerlijk om ze zo te zien genieten met elkaar.

Dit lijkt misschien zoiets simpels, maar dit is echt iets heel speciaals voor de meisjes, want normaalgesproken krijgen ze dit niet. De timing was perfect, iedereen was blij en dankbaar dat ze even af konden koelen.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »