Logo_Familie-Bak-com

Vrijetijdsbesteding

Peter en ik vinden het leuk om te toeren op onze brommo’s (klein formaat motor, maar net geen brommer te noemen). Eindelijk kwamen we daar laatst weer een keer aan toe. We gingen kijken waar het treinstation gebouwd wordt. Ja, je leest het goed Chiang Rai krijgt een treinstation. Het gaat nog wel een aantal jaren duren, maar toch. Ze willen in januari 2028 klaar zijn met dit project. Het traject zal 11 bruggen krijgen en 6 onderdoorgangen. Het is trouwens niet eens zo ver bij ons vandaan, ongeveer 5 minuten rijden. We hopen dat we net ver genoeg weg wonen om geen last te krijgen van de bijgeluiden.
Helaas konden we niet ver rijden om de rest van de route te zien, want zo ver zijn ze nog niet. We gaan over een half jaar weer eens kijken hoever ze dan zijn.

En we hebben er sinds een paar maanden een nieuwe hobby bij zoals jullie wel weten. Deze hobby vergt aardig wat tijd van ons, maar we genieten er volop van. Saoirse is een heerlijk meisje en we zijn trots dat wij haar opa en oma mogen zijn. We moeten nu een maand afkicken, want ze zijn in Nederland, maar daarna gaan we gewoon weer verder met genieten van onze kleindochter.

   

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Soldaat

Vrouwen hoeven in Thailand niet het leger in, maar mogen dat wel. Het is voor meisjes mogelijk om tijdens de bovenbouw van de middelbare school een extra vak te kiezen

Lees Verder »
Familie Bak

Brommo’s

De natuur in op onze brommo’s is iets wat we graag doen, maar waar we weinig aan toekomen door met name de te warme temperaturen. Nu zijn de temperaturen deze

Lees Verder »