Logo_Familie-Bak-com

Help, help!

“Help help er is brand.” Of “Help help Sientje ademt niet meer.” We hopen dit nooit echt mee te maken, maar het is beter om er op voorbereid te zijn voor als het toch gebeurt.
Afgelopen maand hebben de meisjes en de “moeders” geoefend hoe ze zo snel en veilig mogelijk uit een huis konden komen tijdens een eventuele brand. Het is goed om dit jaarlijks te herhalen, zodat iedereen weet wat te doen als het ooit echt gebeurt. Het is een serieuze aangelegenheid, maar omdat het niet echt is kan er ook gelachen worden met elkaar.
Na de brandtraining werd er door een team van experts ook een EHBO training aan de staf gegeven. We zijn blij dat we deze training krijgen, zodat al onze staf op de hoogte is van hoe te handelen tijdens een echte gebeurtenis.

       

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »