Logo_Familie-Bak-com

Ons thuisfront

Vanaf het moment dat wij wisten dat wij naar Thailand zouden verhuizen om in het meisjeshuis de Schuilplaats te gaan werken hebben wij een thuisfrontcommissie. In dat team zitten mensen die onze zaken hier in Nederland behartigen en een deel van dit team zit in het bestuur van Stichting Light for Asia. Ons team is door de jaren heen veranderd van samenstelling, maar we hebben nu in totaal vier leden, aanhang niet meegerekend.

Als wij op verlof in Nederland zijn dan maken we altijd een afspraak om samen te komen met aanhang en kinderen. We hoeven dan even niet te vergaderen, maar kunnen dan gezellig bij elkaar zijn, bijkletsen en samen eten. Sinds een paar jaar is ons secretariaat van adres veranderd, het is nu op ons oude woonadres in Purmerend. Dit is echt heel grappig. We zijn dan ook op ons oude adres bij elkaar gekomen. Jeremy en Nathan waren er ook. Leuk om dan herinneringen op te halen en de kinderen die er nu wonen te kunnen vertellen dat wij daar ook gewoond hebben. Het was wel heel jammer dat onze penningmeester met zijn gezin er niet bij kon zijn.

Iedereen had iets lekkers meegenomen, waardoor we een complete maaltijd hadden. Iedereen heeft zitten smullen. De eettafel was eerst omgetoverd tot pingpongtafel, tot groot genoegen van jong en oud. Toen Jeremy en Nathan in huis gingen stoeien kregen zij in zeer duidelijke taal te horen van het meisje van 5 jaar oud dat zij dat bij haar in huis niet mochten doen en naar buiten moesten gaan om daar verder te stoeien of onmiddellijk moesten stoppen. Ze zei dat terwijl ze met haar handen over elkaar stond en een heel streng gezicht opzette. We hebben allemaal kostelijk gelachen. Jeremy en Nathan luisterden keurig naar haar en stopten met stoeien.

         

Meer Recent Nieuws

Familie Bak

Een klein wonder

Afgelopen maandag 6 maart 2023 werd om ’s avonds 22:41 uur een klein wonder ter wereld gebracht door onze schoondochter Pimpa. Wij zijn de trotse opa en oma van dit

Lees Verder »
De Schuilplaats

Midden in Thailand

Een jonge vrouw die in de Schuilplaats heeft gewoond ging, met haar dochtertje, verhuizen naar het midden van het land. Zij is bij haar moeder en andere familieleden gaan wonen.

Lees Verder »
Familie Bak

Inventief

Door de jaren heen heeft Peter geleerd inventief te zijn, want hier in Thailand zijn veel dingen niet kant en klaar te koop. Soms is de situatie dusdanig speciaal dat

Lees Verder »