Logo_Familie-Bak-com

Jong en oud

Zodra de meisjes thuis zijn delen zij in de dagelijkse taken in en om het huis. Zo leert een meisje van nog geen 10 jaar oud van haar ‘moeder’ koken. Best spannend roeren in een hete pan met vuur eronder. Maar ze doet het heel goed en vind het leuk. Het eten smaakt toch anders als je er zelf aan mee hebt mogen werken.

Een jongedame van nu alweer 22 jaar studeerde afgelopen maand af als hulpverpleegkundige en mocht haar diploma in ontvangst nemen. Ze is heel erg blij en wil dolgraag gaan werken in deze branche. Ze moet nog even geduld hebben, maar dan komt er een opening voor haar. Ondertussen heeft ze een andere baan om te voorzien in de onkosten, want ze wilde meteen na het slagen op zichzelf wonen. Hier had ze al jaren naar uitgekeken, dus we zijn heel blij voor haar.

Een nog iets oudere jongedame is al een paar jaar de deur uit en heeft een tijdje terug een baby gekregen. Een paar ‘moeders’ zijn bij haar op bezoek geweest. Het is goed om zo contact te houden met de meiden die in Baan Phak Phing gewoond hebben.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Soldaat

Vrouwen hoeven in Thailand niet het leger in, maar mogen dat wel. Het is voor meisjes mogelijk om tijdens de bovenbouw van de middelbare school een extra vak te kiezen

Lees Verder »
Familie Bak

Brommo’s

De natuur in op onze brommo’s is iets wat we graag doen, maar waar we weinig aan toekomen door met name de te warme temperaturen. Nu zijn de temperaturen deze

Lees Verder »