Logo_Familie-Bak-com

Hartverwarmend

Vanaf dag één dat we voet op Nederlandse bodem hebben gezet hebben we (Peter en ik) ontelbaar veel mensen mogen ontmoeten, waaronder Peter zijn ouders, mijn moeder, onze twee jongste zoons en veel andere familieleden. Daarnaast hebben we vrienden, kennissen en sponsors ontmoet. Maar we mochten ook nieuwe mensen leren kennen, mensen die we nog nooit eerder hadden ontmoet. Het is fantastisch en bemoedigend dat zoveel mensen hun huis hebben opengesteld en de tijd hebben genomen voor ons. We mochten samen tijd doorbrengen en elkaar beter leren kennen.
Elke dag meerdere mensen bezoeken is best intens, maar het is zeer de moeite waard. Dank jullie wel allemaal. We kijken uit naar nog meer ontmoetingen, want onze tijd in Nederland zit er nog niet op.
We hebben ook op verschillende locaties presentaties mogen geven over ons werk in de Schuilplaats. Ook hierin veel mooie contacten met mensen gehad en hopen we nog te krijgen. Kortom dit verlof is een enerverende tijd voor ons.

   

Meer Recent Nieuws

Familie Bak

Een klein wonder

Afgelopen maandag 6 maart 2023 werd om ’s avonds 22:41 uur een klein wonder ter wereld gebracht door onze schoondochter Pimpa. Wij zijn de trotse opa en oma van dit

Lees Verder »
De Schuilplaats

Midden in Thailand

Een jonge vrouw die in de Schuilplaats heeft gewoond ging, met haar dochtertje, verhuizen naar het midden van het land. Zij is bij haar moeder en andere familieleden gaan wonen.

Lees Verder »
Familie Bak

Inventief

Door de jaren heen heeft Peter geleerd inventief te zijn, want hier in Thailand zijn veel dingen niet kant en klaar te koop. Soms is de situatie dusdanig speciaal dat

Lees Verder »