Logo_Familie-Bak-com

Hartverwarmend

Vanaf dag één dat we voet op Nederlandse bodem hebben gezet hebben we (Peter en ik) ontelbaar veel mensen mogen ontmoeten, waaronder Peter zijn ouders, mijn moeder, onze twee jongste zoons en veel andere familieleden. Daarnaast hebben we vrienden, kennissen en sponsors ontmoet. Maar we mochten ook nieuwe mensen leren kennen, mensen die we nog nooit eerder hadden ontmoet. Het is fantastisch en bemoedigend dat zoveel mensen hun huis hebben opengesteld en de tijd hebben genomen voor ons. We mochten samen tijd doorbrengen en elkaar beter leren kennen.
Elke dag meerdere mensen bezoeken is best intens, maar het is zeer de moeite waard. Dank jullie wel allemaal. We kijken uit naar nog meer ontmoetingen, want onze tijd in Nederland zit er nog niet op.
We hebben ook op verschillende locaties presentaties mogen geven over ons werk in de Schuilplaats. Ook hierin veel mooie contacten met mensen gehad en hopen we nog te krijgen. Kortom dit verlof is een enerverende tijd voor ons.

   

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Help, help!

“Help help er is brand.” Of “Help help Sientje ademt niet meer.” We hopen dit nooit echt mee te maken, maar het is beter om er op voorbereid te zijn

Lees Verder »
Familie Bak

Ons thuisfront

Vanaf het moment dat wij wisten dat wij naar Thailand zouden verhuizen om in het meisjeshuis de Schuilplaats te gaan werken hebben wij een thuisfrontcommissie. In dat team zitten mensen

Lees Verder »
De Schuilplaats

Jong en oud

Zodra de meisjes thuis zijn delen zij in de dagelijkse taken in en om het huis. Zo leert een meisje van nog geen 10 jaar oud van haar ‘moeder’ koken.

Lees Verder »