Logo_Familie-Bak-com

Hartverwarmend

Vanaf dag één dat we voet op Nederlandse bodem hebben gezet hebben we (Peter en ik) ontelbaar veel mensen mogen ontmoeten, waaronder Peter zijn ouders, mijn moeder, onze twee jongste zoons en veel andere familieleden. Daarnaast hebben we vrienden, kennissen en sponsors ontmoet. Maar we mochten ook nieuwe mensen leren kennen, mensen die we nog nooit eerder hadden ontmoet. Het is fantastisch en bemoedigend dat zoveel mensen hun huis hebben opengesteld en de tijd hebben genomen voor ons. We mochten samen tijd doorbrengen en elkaar beter leren kennen.
Elke dag meerdere mensen bezoeken is best intens, maar het is zeer de moeite waard. Dank jullie wel allemaal. We kijken uit naar nog meer ontmoetingen, want onze tijd in Nederland zit er nog niet op.
We hebben ook op verschillende locaties presentaties mogen geven over ons werk in de Schuilplaats. Ook hierin veel mooie contacten met mensen gehad en hopen we nog te krijgen. Kortom dit verlof is een enerverende tijd voor ons.

   

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »