Logo_Familie-Bak-com

Kunst voor iedereen! Oftewel “Art for All”

Twee weken lang mochten de meisjes genieten van een creatief kamp georganiseerd door Art for All. Dit is een stichting die ontstaan is uit het verlangen om daar waar kinderen in traumatische omstandigheden leven ze hen een onvergetelijke creatieve ervaring willen laten beleven. Art for All zegt: “Veel misère is niet op te lossen, maar als het hart geraakt is door liefde, ‘iets’ wat de grauwe sluier van je bestaan heeft aangeraakt, dan heb je opnieuw hoop, dan ben je een beter mens, heb je waarde gekregen, ben je in de zon gezet!” 

Wat is het toch mooi om de meisjes zo te zien genieten van de spelletjes, de verhalen en het knutselen. Ieder kind is uniek en dat is heel duidelijk zichtbaar in de resultaten van de verschillende dingen die de meisjes hebben gemaakt.

In twee weken tijd een heel kostuum maken voor een modeshow als afsluiting. Een hoed van touw en lijm, een t-shirt geverfd, een rok gemaakt van papier en plakband, sieraden van binnenbanden, een tas van stof en verf, etc. Ik heb nog nooit zoveel recycling gezien tijdens een creatief kamp! Het was een super leuke tijd, echt geweldig! Hartelijk bedankt en petje af voor het Art for All team.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »