Logo_Familie-Bak-com

Nog maar 9 jaar oud

Een meisje van 9 jaar is eind 2020 weer bij ons komen wonen. Als jong meisje van nog geen 6 jaar oud woonde ze ook al bij ons omdat ze misbruikt was, maar ze is na een aantal jaar teruggeplaatst bij haar moeder waar het toen weer veilig was. Het is verschrikkelijk maar waar, maar door de tijd heen is de thuissituatie verslechterd waardoor er geen bescherming was voor dit meisje en zij wederom misbruikt is.
De laatste weken zijn de psychologe en de leidster van het huis waar zij woont samen met het meisje bezig geweest met het politieonderzoek wat in volle gang is. Dit betekent dat het meisje terug moest naar de plaats van delict en een verklaring moest afleggen tegenover de politie. Vervolgens zal de zaak voor de rechter komen, waar ze ook weer heen moet. Het meisje gaat door een hele moeilijke tijd heen, ze beleeft alles weer opnieuw, wat echt verschrikkelijk is. We zijn dankbaar dat we haar konden opnemen en bescherming en hulp kunnen bieden.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »