Logo_Familie-Bak-com

Slapen met emmers in je kamer

De wind steekt op, de lucht is donker, er komt echt een schip met zure appelen aan! Dan begint het te regenen, eerst nog rustig, maar dan steeds harder. Elke keer wanneer jij denkt dat het niet harder kan dan gaat het toch nog harder. Ineens voel je een druppel op je hoofd, waar komt die vandaan? Nog ééntje, je kijkt omhoog en ziet dat er een gaatje in het plafond zit. “Oh oh dat is niet goed.” Maar het is middenin de nacht dus er zit niets anders op dan een emmer neer te zetten om niet de slaapkamer onder te laten lopen. Later worden er nog meer lekkages gevonden en zo staan er flink wat emmers op verschillende plekken. Er moet dus nodig iets gebeuren!

Half september is het een week mooi weer en kan er flink aan het dak gewerkt worden: dakpannen worden vervangen en alles wordt opnieuw aangesmeerd en geschilderd. Na die week begint de regen weer en gelukkig blijft het nu droog in huis.

Na deze klus worden de slaapkamer, de hal en de woonkamer opgeknapt, want dit was al jaren niet gebeurd. Het lijkt eerst een ravage, maar langzamerhand zien de meisjes hoe mooi het wordt. Ze zijn er heel blij mee, want het is net alsof ze een nieuw huis hebben! Sommige meisjes kunnen zelfs helpen bij het inzetten van het nieuwe plafond, dat vinden ze helemaal geweldig!

   

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »