Logo_Familie-Bak-com

Brrrr het is koud hier

Wat doe je als het koud is? Dan trek je een T-shirt, een trui, een vest, een jas, lange broek en sokken en bovenal handschoenen aan. Ja wij wonen in Thailand, maar afgelopen december/januari was het hier toch best koud voor onze begrippen. Het was hier regelmatig rond de 10 graden als we ’s morgens wakker werden. Dit in tegenstelling tot de rest van het jaar, waar de dag minstens bij een graad of 25 begint. Dus tijdens een vergadering met onze collega’s zat iedereen met handschoenen aan en nog hadden we het koud, want een verwarming hebben we niet.

Ja en als het dan toch winter is wat kun je dan het beste eten? Boerenkool met worst natuurlijk. Wat een bof dat wij bezoek kregen van mensen uit Nederland, want zij hadden dat voor ons meegenomen. Het was echt Hollandse gezelligheid in Thailand. Dank jullie wel. het was heerlijk.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »