Logo_Familie-Bak-com

Schaatsen in Thailand

Halverwege maart ben ik met mijn moeder naar Chiang Mai afgereisd om daar de GED test te maken. Deze test heeft vijf onderdelen: Engels lezen, Engels schrijven, Geschiedenis, Wiskunde en Wetenschap. Ik heb die testen in 4 dagen tijd gemaakt en kreeg na een paar dagen al de volledige uitslag: Geslaagd! Wow dat is een pak van mijn hart, echt super.

De testen maken duurde maximaal twee uur per test en dus was er af en toe ook nog tijd over voor wat leuks. Er is net een nieuwe winkelcentrum geopend in Chiang Mai, dus daar gingen we naar toe. Het leuke is dat daar een schaatsbaan is. Ja je leest het goed, een schaatsbaan. Mijn moeder heeft zelfs gevoeld of het wel echt was. 🙂 Mijn moeder en ik hebben dus geschaatst, warempel we konden het nog na zoveel jaren. Ik ben maar één keer gevallen, maar helaas voel ik dat nu, twee weken later nog! (niet lachen, dat heeft mijn moeder al genoeg gedaan) Het bewijs dat we hebben geschaatst staat op de foto.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »