Logo_Familie-Bak-com

Een klein wonder

Afgelopen maandag 6 maart 2023 werd om ’s avonds 22:41 uur een klein wonder ter wereld gebracht door onze schoondochter Pimpa. Wij zijn de trotse opa en oma van dit mooie wondertje. Ze heet Saoirse (spreek uit als Ser-sha) Gabriella Bak. Ze woog bij de geboorte 3288 gram en was 49 cm lang. Vader Chester, moeder Pimpa en Saoirse maken het goed.

Doordat Chester, Pimpa en Saoirse bij ons in de buurt wonen kunnen we ze vaak zien en kunnen we genieten en een helpende hand zijn. Wat willen we nu nog meer?

           

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Midden in Thailand

Een jonge vrouw die in de Schuilplaats heeft gewoond ging, met haar dochtertje, verhuizen naar het midden van het land. Zij is bij haar moeder en andere familieleden gaan wonen.

Lees Verder »
Familie Bak

Inventief

Door de jaren heen heeft Peter geleerd inventief te zijn, want hier in Thailand zijn veel dingen niet kant en klaar te koop. Soms is de situatie dusdanig speciaal dat

Lees Verder »
De Schuilplaats

Gevel -en dakrenovatie

Tijdens flinke tropische regenbuien werd het binnenshuis nat, soms dusdanig dat er gedweild moest worden. Het bleek dat dit kwam door een muur die afgewerkt was met hout welke was

Lees Verder »