Logo_Familie-Bak-com

Midden in Thailand

Een jonge vrouw die in de Schuilplaats heeft gewoond ging, met haar dochtertje, verhuizen naar het midden van het land. Zij is bij haar moeder en andere familieleden gaan wonen. Twee van de ‘moeders’ hebben haar weggebracht. Omdat het een verre rit is van minimaal 7 uur rijden is haar jongere zus, die nog in de Schuilplaats woont meteen meegegaan om haar moeder en familie te bezoeken. Ze zijn daar een paar dagen geweest om zo, als familie, tijd met elkaar door te kunnen brengen.

De ‘moeders’ zijn ondertussen op bezoek geweest bij twee zussen die in diezelfde regio wonen. Jaren geleden hebben zij een tijd bij ons gewoond totdat moeder haar leven op orde had en weer een veilig thuis kon bieden aan haar dochters. Het gaat sindsdien heel goed met hen en de meisjes zijn inmiddels op gegroeid tot een jonge vrouw en een grote tiener. De moeder is nog alle dagen dankbaar dat haar dochters een veilige plek hadden in de tijd dat zij dat niet aan hen kon bieden. Ze verkoopt nu Thaise snacks en gaf meteen genoeg snacks mee voor iedereen die nu in de Schuilplaats woont.

 

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »