Logo_Familie-Bak-com

Inventief

Door de jaren heen heeft Peter geleerd inventief te zijn, want hier in Thailand zijn veel dingen niet kant en klaar te koop. Soms is de situatie dusdanig speciaal dat er gewoonweg geen kant en klare oplossing voor is, zelfs niet in Nederland. Het is leuk om te zien hoe Peter elke keer weer tot een oplossing komt, gaat het niet rechtsom dan maar linksom of ondersteboven.

Deze keer ging het om pilaren die een paar jaar geleden in de tuin gezet waren om daar peperplanten en andere klimop tegenop te laten groeien. De palen stonden alleen niet stevig genoeg, daar moest dus een oplossing voor komen. Bij het opruimen van zijn werkruimte kwam Peter de ring van een trampoline tegen. Die trampoline was een paar jaar geleden stuk gegaan, maar Peter had bepaalde onderdelen die goed waren bewaard. Toen ging er een lichtje branden bij Peter, want hij kon dat heel goed gebruiken om die drie palen stevig te laten staan en bovendien kunnen ze er dan ook planten aanhangen en eventueel een net boven de planten spannen. Zo gezegd zo gedaan. Peter heeft de ring passend gemaakt en met voeten in de bovenkant van de palen vastgezet. Nu staat het als een huis en kunnen we planten gaan neerzetten en ophangen.
We hebben nog even de grap gemaakt om er een springnet van een trampoline aan te bevestigen zodat de kinderen hoog in de lucht kunnen trampoline springen, maar ja dat klinkt misschien grappig, maar is zeer gevaarlijk, dus we hebben het maar niet gedaan.

 

 

Meer Recent Nieuws

Familie Bak

Een klein wonder

Afgelopen maandag 6 maart 2023 werd om ’s avonds 22:41 uur een klein wonder ter wereld gebracht door onze schoondochter Pimpa. Wij zijn de trotse opa en oma van dit

Lees Verder »
De Schuilplaats

Midden in Thailand

Een jonge vrouw die in de Schuilplaats heeft gewoond ging, met haar dochtertje, verhuizen naar het midden van het land. Zij is bij haar moeder en andere familieleden gaan wonen.

Lees Verder »
De Schuilplaats

Gevel -en dakrenovatie

Tijdens flinke tropische regenbuien werd het binnenshuis nat, soms dusdanig dat er gedweild moest worden. Het bleek dat dit kwam door een muur die afgewerkt was met hout welke was

Lees Verder »