Logo_Familie-Bak-com

Gezelligheid

Vlak voor kerst reden wij naar het vliegveld om Jeremy op te halen. Heerlijk om elkaar weer te zien en van elkaar te kunnen genieten. Hij bleef in totaal 6 weken.
Een week later reden we weer naar het vliegveld, nu om Izzy op te halen. Izzy is in 2017 een jaar bij ons geweest om te helpen in de Schuilplaats en is toen ook met ons mee op verlof naar Nederland geweest. Sommigen zullen haar misschien ontmoet hebben. Zij kwam in 2019 weer, toen voor 2 maanden, nu is ze een maand geweest.

Zowel Jeremy als Izzy wilden graag hun handen uit de mouwen steken met Peter, dat hebben ze dan ook flink gedaan. Beiden hebben geholpen bij de gevel -en dakrenovatie en ze hebben geholpen met vijf kledingkasten in elkaar zetten, schuren en lakken. Beide projecten zijn af en zeer goed gelukt.

Naast de klussen was er ook nog tijd voor ontspanning. We zijn naar Pimpa haar familie in het bergdorp geweest, wat een hele mooie rit is. We mochten daar ook genieten van een Hmong maaltijd, wat toch weer anders smaakt dan Thai eten.
We zijn ook naar een Akha bergdorp geweest om lekker te eten, ook dit is weer anders qua smaken.
Voor Jeremy en Izzy is eten heel belangrijk, ze vroegen beiden ’s morgens al wat we die avond zouden gaan eten. Ook Pimpa heeft ze blij gemaakt met verschillende Thaise maaltijden en elke werkdag aten we lunch in de Schuilplaats. Er is dus goed gezorgd voor de inwendige mens denk ik zo.

De rust is weergekeerd in ons huis, want zowel Izzy als Jeremy zijn weer naar huis. Wij ervaren nu echt wat het is om zonder kinderen te zijn, want begin januari zijn Chester en Pimpa verhuisd van ons gastenhuisje naar een gewone woning welke groot genoeg is voor hun beginnende gezinnetje.

 

Meer Recent Nieuws

Familie Bak

Lasagna ala Peter

Al een hele tijd geleden, ja al zeker twee jaar geleden, hadden wij het leuke idee opgevat om lasagna ala Peter te maken voor de meisjes. We hadden extra grote

Lees Verder »
De Schuilplaats

Terug naar school

De lange en erg warme zomervakantie is voorbij en alle meisjes zijn weer naar school. De eerste schoolweek is altijd een beetje chaotisch, want iedereen moet weer in het ritme

Lees Verder »
Familie Bak

Op de valreep

Tijdens de laatste paar dagen van ons verblijf in Nederland waren we aan het inpakken en klaarmaken voor ons vertrek naar huis. Op een gegeven moment belde Nathan dat hij

Lees Verder »