Logo_Familie-Bak-com

Huwelijks weekend

Voor het eerst in de 3 jaar dat we in Thailand zijn hebben we een Huwelijksweekend voor mensen die op het veld wonen en werken. Dit is wel even vreemd als je niet precies weet wat er gaat gebeuren en wat je er van mag gaan verwachten.
Wel we werden op vrijdagavond verwacht om dan als echtpaar je eigen voor te stellen aan de rest, hiervoor kregen we een half uur de tijd om een soort poster te maken over je huwelijk verloop.
Heel leuk en er werd de nodige creativiteit van je verwacht.
Zaterdag ochtend kregen we tijdens het ontbijt een kaart met vragen die we met onze tafelgenoten moesten delen, Vragen als: Wat was de eerste indruk die je had van je wederhelft, of, hoe zie je je zelf als je 70 jaar bent? , zo kregen we nog wel meer vragen om onze oren!
Zo werden er stukjes uit films gebruikt, over communicatie.
Het echtpaar dat dit weekend had geregeld heeft heel veel dingen laten zien hoe het wel moest maar ook hoe het niet moest, dit leverde nogal de nodig lach taferelen op.
Bij elke maaltijd was er een andere tafelschikking en zodoende kregen we van iedereen een redelijk beeld van wie ze waren. Dit hebben we gedaan tot zondag ochtend, en kregen toen nog de tijd voor ontspanning in het zwembad of wat je dan ook zou willen doen.

Ja, dan krijg je de vraag maar waar waren de kinderen dan?
Na 3 jaar hier wonen, en de kinderen op een internationale school, hebben we toch wel wat contact met andere mensen, en zo zijn we dan ook gaan kijken of er mensen waren die niet naar dit weekend gingen en of ze tijd hadden om op 1 van de jongens te passen, wel na menig SORRY geen tijd, ben zelf weg, krijg volgend week 6 mensen op bezoek,etc, etc, hebben we toch de jongens uiteindelijk weten onder te brengen.
Ze kwamen alle 3 op een goede plek terecht en we mogen dan ook terug kijken op een heel goed weekend waarin we toch weer iets hebben mogen leren over huwelijk en communicatie.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Kamperen in eigen tuin

Het is al het derde jaar dat we niet met de meisjes op vakantie kunnen door Corona, maar gelukkig laten wij niet Corona vertellen wat wij wel en niet kunnen

Lees Verder »
De Schuilplaats

Sport en spel

Twee en een halve maand schoolvakantie klinkt fantastisch, maar niet als je niets te doen hebt. Met grote dankbaarheid kan ik jullie vertellen dat de meisjes zich niet hoeven te

Lees Verder »