Logo_Familie-Bak-com

Mae Hong Son

Vakantie wie wil dat nu niet?! Wij in ieder geval wel, want als we thuis blijven dan is het niet echt vakantie. Wij blijven altijd aan de klus en ook in De Schuilplaats gebeurt altijd wel wat waardoor onze hulp nodig is en daarnaast wonen we ook te dicht op het werk om echt vrij te zijn. Op zich allemaal geen probleem, want we vinden het heerlijk om in de buurt te wonen en te klussen, maar soms is het gewoon goed om er even helemaal uit te zijn.

We zijn met de auto gaan trekken door de provincie Mae Hong Son. “Mam we hebben trek!” Mooi dan stoppen we om te eten. Een noodle soepje gaat er altijd wel in. Je hoeft niet lang te zoeken en dan heb je al een tentje langs de weg gevonden, heerlijk. Het is altijd grappig als je de gezichten van de Thais ziet als wij binnenkomen, want ze zijn dan bang dat we geen Thai spreken en weten dan niet goed wat ze moeten. Als wij dan beginnen te bestellen dan beginnen ze opgelucht te lachen en heb je vervolgens de vraag hoe lang we al in Thailand wonen en waarom we Thai kunnen spreken.

We passeerden een minigolfbaan en zijn gestopt om even de benen te strekken, want uren achter elkaar in de auto zitten is niet prettig. Dus ook al is de baan erg nat, het was even droog dus meteen maar gebruik maken van een beetje buitenlucht. Het is een plek die net nieuw is opgezet. Wij vinden het erg leuk opgezet en zeer decoratief ingericht. Natuurlijk komt ook aan een lekkere stop een eind en na een lekkere smoothie trekken we dan ook weer verder. De natuur is werkelijk prachtig in Mae Hong Son en we genieten dan ook volop.

   

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »