Logo_Familie-Bak-com

Maria Montesorie, grenzeloos…

We wassen voor de verandering maar weer eens, dit is een bijna dagelijks terugkerend ritueel.

Na de koffie gaat Peter pannenkoeken bakken voor het hele stel (12 mensen). Dit neemt nogal wat tijd in beslag. Gelukkig zijn we op tijd klaar en kunnen om 12:00 uur aan tafel.

Om 13:30 uur komen Jan & Ellen ons ophalen om naar de internationale Montessori school te gaan voor een gesprek met de leiding. We worden hartelijk ontvangen, en krijgen gelijk een rondleiding langs de klassen. Het zijn drie verschillende niveaus waar bij de oudste twee bij elkaar in de klas zouden komen. En we kunnen wel op deze school terecht maar moeten op een wachtlijst worden geplaatst. Deze school gaat tot de zesde graad en dat is ongeveer 12 jaar.

Als we terug bij het huis zijn krijgen we weer de kriebels om even iets te doen, dus gaan we vandaag de tuin in. Alle kinderen helpen mee en we proberen zoveel mogelijk tuinafval op een hoop te krijgen zodat, als het even lukt, we er de fik in kunnen steken.
Als we bijna moeten eten loopt het zweet wel heel erg over onze ruggen en moet er dus nog even snel gedoucht worden.

Na het eten gaan Chester en Jeremy thuis even met de computer spelen en of een filmpje kijken totdat wij terug zijn van de Night Bazaar, waar we nog wat spulletje ophaalden die we hadden besteld.

Als we thuis komen gaan we nog even met zijn allen naar Christine om tekst en uitleg te geven over het schoolbezoek van vandaag, en kunnen de jongens het cadeau, dat ze voor ons gekocht hebben ivm onze trouwdag as zaterdag, inpakken.

We zijn nu nog later dan gisteren thuis dus maar weer gauw de jongens in bed en zelf op verhaal proberen te komen, zodat we het allemaal een beetje los kunnen laten.

 

Meer Recent Nieuws

Familie Bak

Tok tok tok kwak kwak kwak

De buren verderop hebben een grote tuin, met veel fruitbomen, een groentetuin en een ren met kippen en eenden. Elke dag zijn zij in de tuin te vinden om alles

Lees Verder »
De Schuilplaats

Noodgeval

Wat als je iemand bewusteloos op straat ziet liggen? Of als je een ongeluk ziet gebeuren en er zijn gewonden? Wat doe jij dan? Kun je helpen? Ben je in

Lees Verder »
Familie Bak

Lasagna ala Peter

Al een hele tijd geleden, ja al zeker twee jaar geleden, hadden wij het leuke idee opgevat om lasagna ala Peter te maken voor de meisjes. We hadden extra grote

Lees Verder »