Logo_Familie-Bak-com

Negen x SPAM, op de waterstapel

Vanmorgen eerst naar de markt voor een gewone hark met lange steel, ook nog bij big-C langs, voor het weekend wat in huis halen en dan vlug naar huis om te kijken of we wat meer in de tuin kunnen doen. Als we klaar zijn met eten en de steel van de hark is op maat, zijn er helaas geen schroeven of een spijker te vinden, dan maar naar het grote huis en gelijk ook maar mail halen. Hoera er is weer mail 14 stuks waarvan 5 bruikbaar, dus weer een hoop in de prullenbak. Als ik klaar ben en naar het huis wil gaan begint het net te regenen, het is gelukkig maar een klein buitje maar toch het regent.

Ondertussen dat Peter de mail aan het halen is gaan de kinderen met Tatjana en een staflid de brandstapel aansteken, dit lukt aardig, maar ja helaas het regent te hard en dus gaat het vuur uit en hebben we moeite om hem later weer aan te krijgen, wat dan ook niet lukt. Als het droog is gaan we met zijn allen de tuin in en worden de bomen enigszins onder handen genomen, zoals dode takken verwijderen, jonge scheut onder aan de boom verwijderd, etc,etc,. Dit werk is erg zwaar, vooral omdat we het niet gewend zijn, dus veel zweten en maar doorgaan en aan de Thaise staf laten zien dat we wel iets willen doen.(dat weten ze al) En dan een lekkere lauwe douche wat te drinken en uitrusten. Na het eten gaan we snel naar huis, want de jongens willen dat er weer wordt voorgelezen. Dat gaan we nu maar weer eens doen, als we een aantal hoofdstukken hebben gelezen gaan we eerst proberen nog wat foto’s van het gezin te maken, dit lukt aardig en de jongens geven aan hoe zij de leukste foto zouden willen maken. Nathan naar bed en de oudste twee nog lekker een hoofdstuk voorlezen uit dat spannende boek over de 101 dalmatiërs.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »