Logo_Familie-Bak-com

Toplocatie

Voor de 7 weken die we in Nederland verbleven kregen we wel een heel mooi plekje. We verbleven bij een boer, waar een stacaravan stond en we tenten mochten bijzetten. Heerlijk buiten, vlakbij Monnickendam en Purmerend, dit was echt ideaal. Natuurlijk hebben we ook regen gehad en niet zo een klein beetje ook, maar dat kon de pret niet drukken. Er bleven genoeg droge en zelfs mooie dagen over om te kunnen genieten van het buitenleven. Het was een stukje thuiskomen, want in onze jeugd zijn we hier ook regelmatig geweest en we kennen ook een aantal mensen in de buurt, dus altijd gezellig als je mensen tegenkomt. We zijn enorm dankbaar voor de gastvrijheid die we hebben mogen ervaren. We zijn ook dankbaar voor Peter zijn ouders die ons de eerste en de laatste paar dagen te logeren hadden, zodat wij de kampeerplek in orde konden maken en schoon konden maken voor vertrek. En de mensen die ons hun spullen hebben geleend, helpen vinden of zelfs hebben gegeven om ons verblijf te veraangenamen.

We zaten midden tussen de appel –en perenbomen, de schapen, vlakbij een meer en vele weilanden. Super mooie uitzichten met elke keer ander weer. Er zijn een paar flinke stormen geweest die ook een ravage hebben achtergelaten. De partytenten waren daar niet tegen bestand. Vanaf elke klus of afspraak kwamen wij terug in ons mini paradijsje van rust en ruimte.

 

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »