Logo_Familie-Bak-com

Vakantie

Het is nu begin Juni en de scholen in Nederland gaan sluiten vanwege de grote vakantie, maar hier in Thailand hebben de jongens ook vakantie want…. Ze krijgen les op een Internationale school die volgens het Amerikaanse systeem werkt.
Helaas voor ons is dit een erg lange vakantie en ons werk en studie gaan gewoon door, voor de jongens een vooruitzicht van 12 weken niets doen!

Helaas voor hun, want ook in de vakantie moeten ze gewoon huiswerk maken en heel veel boeken lezen.
Dit moeten ze doen willen ze volgend schooljaar naar een hogere grade gaan, nu is dat niet zo moeilijk want ze zijn gewoon over gegaan naar een hogere grade, behalve Chester die slaat gewoon een jaartje over!!!
Ja u leest het goed Chester slaat gewoon een jaar over hij gaat van grade 4 naar grade 6 en dit betekent voor hem wel meer huiswerk en heel veel inhaal werk want anders kun je geen jaar overslaan.
Ook hebben we in Juli nog een conferentie in Chiang Mai waar we heen zullen gaan, en hier achteraan proberen we een kleine vakantie te plannen, dit doen we om ook wat extra tijd voor de jongens vrij te maken, zodat zij ook het gevoel hebben van vakantie.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »