Logo_Familie-Bak-com

Verhuisd

Een grotere woning voor ons gezin!

Nadat we de eerste maanden in een klein huis hebben gewoond mochten we onlangs verhuizen naar een grotere woning.
Vergeleken met onze woning in NL viel het qua ruimte binnen wel even tegen hier in Thailand. We deden het ermee en we keken ondertussen uit naar een grotere woning. Plotseling kwam er 1 vrij op nog geen 50 meter afstand van de vorige woning. Aan de buitenkant is er wel meer ruimte dan we in NL hadden, dit is erg prettig. Ook hebben ze hier vaak een flink afdak waar men veel gebruik van maakt, dat is natuurlijk wel een verlenging van je woning.

We hebben de afgelopen weken enorm hard gewerkt en zijn afgelopen week verhuisd. De jongens worden erg groot, want geen klus was hun te groot of te zwaar met het verhuizen. We hebben als gezin een stuk teamwerk neergezet waar we U tegen zeggen. Het is heerlijk om speelruimte te hebben voor de kinderen en ook voor alle mannen een eigen slaapkamer te hebben. Nu staan we op van tafel en kunnen we zonder probleem onze stoel naar achteren schuiven zonder de bank of de muur te raken! De keuken is klein, maar we hebben hem van alle gemakken kunnen voorzien en toch leuk kunnen maken. Wij zijn in ieder geval erg tevreden.

De laatste dingen zijn bureau’s kopen en Peter zijn werkspullen overbrengen en een plek geven en vooral planken maken. Dan is het zo goed als klaar.
Verder komt er een hek om het erf voor de veiligheid en de privacy en dan ziet het er hopelijk piekfijn uit.

Meer Recent Nieuws

De Schuilplaats

Geslaagd

De zomervakantie is een paar weken geleden begonnen. Alle meisjes genieten van deze tijd: ze hoeven even niet naar school, niet vroeg op te staan en geen huiswerk te maken.

Lees Verder »
Familie Bak

Thailand versus Nederland

Begin maart begon in Thailand de zomertemperatuur al flink op te lopen en ook was het smogseizoen begonnen. Dit is geen fijne combinatie kan ik je verzekeren. Als het 35

Lees Verder »
De Schuilplaats

Tijd voor een nieuw kleurtje

Wist je dat het in Thaise scholen verboden is om je haar te verven? Het haar wordt namelijk gezien als onderdeel van hun uniform. Ook brillen mogen geen felle kleuren

Lees Verder »